YÖRSİAD’DAN KÜLTÜR TURU

YÖRSİAD Yönetimi ve üyeleri aileleri ile birlikte; YÖRSİAD’ın sponsor olduğu milli sporcu Yasemin Zengin’in yaşadığı Burdur’un Merkez Çine Köyü’nü ziyaret etti.

YÖRSİAD’DAN KÜLTÜR TURU

YÖRSİAD ( Yörük Sanayici İş İnsanları Derneği ) Yönetim Kurulu ve üyeleri ile aileleri Burdur’un Merkez Çine Köyüne bir ziyaret gerçekleştirdi. Köyde yaşayan ve YÖRSİAD olarak sponsor oldukları milli sporcu Yasemin Zengin’i ziyaret eden YÖRSİAD ailesi, köylüler ile birlikte kahvaltı yaptı, köyü gezdi ve ardından bölgenin en önemli antik kentlerinden bir tanesi olan Sagalassos Antik Kentini ziyaret etti. İş İnsanları yanlarında getirdikleri hediyeleri ve kırtasiye malzemelerini ziyaret ettikleri okuldaki öğrencilere hediye ettiler.

Gerçekleştirilen geziye YÖRSİAD Yönetim Kurulu Başkanı M.Aykut Ege, YÖRSİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Funda Gülel, YÖRSİAD Genel Sekreteri Murat Ulusoy, YÖRSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri Fatih Şahin, Mustafa Alper Oral, Nazif Eken, Özgür Coşkuner, Özlem Helvacıoğlu, Süleyman Kaplan ve aileleri katıldı.

YÖRSİAD Başkanı M.Aykut Ege yaptığı açıklamasında, “ YÖRSİAD ailesi olarak Burdur’un Merkez Çine Köyüne bir ziyaret gerçekleştirdik.  Burada olmamıza vesile olan ve Uluslararası alanda Dağ koşusunda başarıları ile bizleri gururlandıran milli sporcumuz Yasemin Zengin’dir. Yaklaşık iki buçuk yıldan bu yana başarılı sporcumuz Yasemin Zengin’e dernek olarak gereken desteği veriyoruz. O da başarıları ile bizleri gururlandırıyor. O’nun başarıları ile bizlerde gurur duyuyoruz. Çine köyümüzü gezdik, köylülerimiz ile birlikte kahvaltımızı yaptık, okulda öğrencilerimiz ile bir araya geldik ve ardından bölgede önemli bir antik kent olan Sagalassos’u gezerek bir kültür turu yaptık. YÖRSİAD olarak sadece İşimiz ile ilgili değil kültürümüzü de yaşatmaya devam edeceğiz. Başarıları ile bizleri en iyi şekilde temsil edenlere de destek vermeye devam edeceğiz” dedi.

YÖRSİAD Başkanı M.Aykut Ege, Yasemin Zengin’in adı ve YÖRSİAD Logosunun bulunduğu bir formayı da başarılı sporcu Yasemin Zengin’e hediye etti.