YÖRSİAD GOLF ÖĞRENİYOR

Antalya’nın en aktif SİAD’ları arasında yer alan YÖRSİAD ( Yörük Sanayici ve İş İnsanları Derneği) üyeleri golf öğreniyor.

YÖRSİAD GOLF ÖĞRENİYOR

Yaklaşık dört hafta önce başlayan eğitimler, dünyanın en ünlü golf merkezilerinden birisi olan Belek’de yer alan Titanic Golf Club’de veriliyor. YÖRSİAD üyeleri aldıkları golf dersleri ile hem bu sporu öğreniyor hem de stres atıp, kaynaşma sağlıyor. Golf derslerine dernek üyelerinin ilgisi gözlerden kaçmıyor.

Golf takımı kurma hedefindeyiz!

YÖRSİAD Başkanı M.Aykut Ege yaptığı açıklamada “Golf, ülkemizin ve şehrimizin tüm dünyada tanınırlığı ve bilinililirliği açısından büyük faydası olan, ulusal ve uluslararası alanda şehrimizin çok önemli turizm değerlerinden birisi. Golf, tüm dünyada farklı yaş gruplarında insanların, iş dünyasından insanların oynadığı, network oluşturduğu, tatillerini geçirdiği bir spor. YÖRSİAD olarak biz de Antalya’mızdaki bu değerin, şanslı olduğumuz ve bu kadar yakın olduğumuz bu değeri, dünyaca ünlü olan sahaların olduğu Belek’de bu sporu yakından tanımak ve öğrenmek istedik. Üyelerimiz arasında çok keyifli bir kaynaşma ortamı da yarattık. Titanic Golf Club bünyesindeki, Belek Golf Akademi’de ders alıyoruz. Arkadaşlarımız ile birlikte bir takım kurup, en yakın zamanda turnuvalara girecek, bu işten keyif alan arkadaşlarımız ile birlikte golf takımı kurma hedefindeyiz. Bence bütün şehrimizin, Belek’teki bütün golf akademilerini desteklemesi ve ziyaret etmesi lazım. Tüm dünya bundan faydalanırken, bizimde bu kadar yakınımızdaki bu değerden faydalanmalıyız. Bu Antalya’da olup da denize girmemeye benziyor. Bundan sonra YÖRSİAD üyelerini bu sahalarda göreceksiniz” dedi.

Antalya’da olup da golf oynamamak, Uludağ’da olup da kayak yapmamak gibi bir şey!

YÖRSİAD Kurucu Başkanı ve aynı zamanda Romanya Antalya Fahri Konsolosu İş İnsanı Semih Beken de Golf derslerine gelen isimlerden. Semih Beken “ YÖRSİAD olarak golf sporunu öğrenmek adına ve katkı koymak için buradayız. YÖRSİAD’ı başta Başkanımız M.Aykut Ege olmak üzere tüm ekibini tebrik ediyorum.  Yüksek katılımla golf sporunu öğrenmek için buradayız. Ben golfü şöyle özetliyorum. Antalya’da olup da golf oynamamak, Uludağ’da olup da kayak yapmamak gibi bir şey. Antalya’da golf adına çok önemli yatırımlar var. Dünyanın en önemli yerlerinden, en önemli insanlar, iş insanları özellikle buraya golf oynamak için geliyor. Biz de Antalyalı iş insanları olarak burada golf sporunu öğrenmemiz ve geliştirmemiz gerekiyor. Önemli bir spor olduğunu düşünüyorum. YÖRSİAD’ı da böyle bir projeyi gerçekleştirdiği için teşekkür etmek istiyorum” dedi.

Üyeler çok memnun!

Belek Golf Akademi Satış ve Pazarlama Sorumlusu olan aynı zamanda Golf eğitmeni olan Alihan Avşar, YÖRSİAD üyelerine golf sporunu öğretirken “ YÖRSİAD üyelerimiz yaklaşık dört hafta önce bizlere gelerek golf eğitimi almaya başladılar. Çok da ilgi gösterip severek geliyorlar. Bizde Belek Golf Akademi ailesi olarak böyle güzel bir duruma  vesile olmaktan çok mutluyuz” dedi.

Öte yandan YÖRSİAD üyeleri de yaptıkları açıklamalarda, keyifli bir zaman geçirdikleri Golf alanında hem bu özel sporu öğrendiklerini hem de iş yoğunluğundan kısa da olsa ayrılıp stres atma imkanı bulduklarını söylediler.