YUNAN ADALARINI VİZESİZ KEŞFEDİN!

Ağustos ayı boyunca her hafta gerçekleşecek Çeşme Limanı çıkışlı ‘Vizesiz Yunan Adaları ve Atina’ turları kişi başı 180 Euro’dan başlarken, erken alımlarda yüzde 25’lik indirime ek olarak yüzde 5 ekstra indirim kampanyası da devam ediyor.

Tatil için çalışanların adresi tatilsepeti.com, bu yaz yurt dışına çıkmak isteyenler ve balayı çiftleri için çok keyifli bir rota oluşturdu. Ağustos ayı boyunca her hafta yapılacak gemi turlarıyla Türk tatilciler vizesiz olarak Yunan Adaları ve Atina’da dört günlük unutulmaz bir tatil yaşayacak.
Kişi başı 180 Euro’dan başlayan fiyatlar ve yüzde 25 erken rezervasyon indirimine ek olarak yüzde 5 ekstra indirim avantajıyla düzenlenen 3, 4 ve 7 gecelik turlar, rota dahilinde Çeşme, Mykonos, Ios, Santorini, Girit, Rodos, Milos, Siros ve Atina limanlarına uğruyor. Yüzme havuzu, güzellik merkezi, spa, kütüphane gibi birçok imkanı barındıran lüks gemide her şey dahil konseptiyle düzenlenen turların hareket ve varış noktası ise Çeşme Limanı.

Turkuaz rengi denizi, muhteşem plajları ve özel lezzetleri ile Yunan Adaları, özellikle son yıllarda Türk tatilcilerin en çok sevdiği lokasyonların başında geliyor. Vizesiz seyahat özgürlüğü sunan gemi turları ise, aileler, gençler ve balayına çıkan çiftlerin öncelikli tercihleri arasında yer alıyor.