ZİÇEV'DEN ‘KUSURSUZLUĞUN YANSIMASI’ SERGİSİ

Halil ÖNCÜ ( BELEK ) - ZİÇEV ( Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı ) tarafından, Arnavut fotoğraf sanatçısı Soela Zani'nin sanat tarihinin ünlü tablolarından esinlenerek Down Sendromlu çocuklarla birlikte gerçekleştirdiği fotoğraf projesinden ilham anılarak oluşturulan 'Kusursuzluğun Yansıması' sergisi Innvista Hotels Belek'te sunuluyor.

ZİÇEV'DEN ‘KUSURSUZLUĞUN YANSIMASI’ SERGİSİ

Projenin ilk sergisi Özel Antalya Koleji'nde ikincisi Akra Hotel'de ve sonuncusu da Innvista Hotels Belek'te yerli ve yabancı misafirlere aktarılıyor.

Konukların giriş kapısında yer alan sergiye büyük ilgi gösterirken, farkındalık için gerçekleştirilen projeye dahil olmaktan duydukları memnuniyeti dile getiren Genel Müdür Ülkay Atmaca, " Toplum olarak birbirimizin farklılıklarına hoşgörü ile yaklaştığımız sürece daha çok gelişebiliriz. Bu amaçla ZİÇEV'in gayretleri ile bizde üzerimize düşen görevimizi yaparak bu farkındalığı gelen yerli ve yabancı misafirlerimize sunuyoruz. İlginin olması ne kadar doğru bir iş yaptığımızı gösteriyor" dedi.