3000’E YAKIN ACENTE SEKTÖRLE LASTMİNUTE FAİR’DE BULUŞUYOR !

GMT Fuarcılık Lastminute Fuarı ile 26-27 Nisan tarihinde 3000 seyahat acente profesyonelini Antalya'da ağırlayacak ve 20 ülkeden 3000 profesyonelin katılımıyla Konaklama sektörüne yerinde pazarlama imkanı sunacak.

3000’E YAKIN ACENTE SEKTÖRLE LASTMİNUTE FAİR’DE  BULUŞUYOR !

Lastminute Fair, Türkiye ‘nin önde gelen Turizm markalarını 20 ülkenin seyahat profesyonelleri ile B2B görüşmeleri çercevesinde buluşturarak, krizden çıkışın en hızlı ve son dakika çözümünü arayacak.
Lastminute Fair Kurucusu Selçuk Meral;“ Türk turizmine güçlü bir motivasyon katmak için tüm çalışmalarımıza devam ederek, hem ülke turizmi hem de Antalya turizmi için tüm imkanlarımızı ortaya koymaktayız. İnanıyorum ki fuarımız hem Türkiye hem de Antalya için büyük kazanımlar sağlayacak.” dedi.

‘Yerinde Pazarlama” imkanı

Lastminute Fair ile 2021 satışlarını aktive etmek amacıyla 20 ülkeden 3000 ‘e yakın seyahat acentesini Antalya da ağırlamaya hazırlanan Lastminute Fuarı, 2021 sezonuna sinerji katabilmek amacıyla örnek bir çalışma içerisinde.

Son Dakika Satışları ağırlık Kazanacak

2021 sezonunda  ‘Son Dakika’ satışlarının ağırlık kazanacak olması ile satışlara ivme kazandıracak hızlı, etkili ve yüz yüze bir pazarlama yönteminin zorunlu olduğunun altını çizen Antalya Turizm Fuarı ve Lastminute Fuarı kurucusu Selçuk Meral ; Türk Konaklama sektörü ve bölge ticareti için hızlı ve yakın zamanlı sonuç elde edilmesini hedefleyerek muhteşem bir imkan sağlayacaklarını altını çizerek, ‘ yerinde pazarlama’ ile imkan yaratarak bölge ticaret hayatının en kısa süre de normalleşmesine hizmet etmek istediklerini söyledi.