AKAY GRUP’A 50. YILINDA HİZMET İHRACATINDA 2 BÜYÜK ÖDÜL

Hizmet ihracatı ödülleri seyahat acenteleri kategorisinde ilk beşte 2 markası ile yer alan Akay Grup, 4. Sırada Fit Holidays, 5. Sırada ise Akay Travel Service ile başarılarını devam ettiriyor.

AKAY GRUP’A  50. YILINDA HİZMET İHRACATINDA 2 BÜYÜK ÖDÜL

“Sektörde 50. Kuruluş yıldönümünü kutlayan Akay Travel Service Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Okudur  konu ile ilgili şu görüşlerini paylaştı:

“2022 yılı aynı zamanda şirketimiz Akay Travel ‘in kuruluşunun 50. Yıl dönümü. Bu yarım asırlık hikayenin her dönemini hayatımın filmi gibi yaşadım. Heyecan, stres, sıkı çalışma ve gurur. 50. Yılımızı 11.000 den fazla seyahat acentesi içerisinde, ülkemize en çok turist getiren ilk 10 şirket arasında yer alarak karşılıyoruz.  Bu süreç boyunca sektörün önde gelen kurum ve kuruluşları , ve sağlayıcıları tarafından, sayısız ödüllere layık görüldük. Bizlerin bu başarıları elde etmemizde, bu kilometre taşlarını birlikte aştığımız, zorlukları tecrübe ederek  ilişkimizi geliştirip güçlendirdiğimiz saygıdeğer iş ortaklarımızın payı çok büyüktür.İş ortaklarımıza ve en önemlisi de; bizi bu günlere getiren ve bu başarıya ulaşmamızı sağlayan sadakatli çalışanlarımıza teşekkür borçluyum.Tüm sektörümüze Mutlu ve sağlıklı seneler dileklerim ile..”