ANKET ÇALIŞMASI BAŞLATTI

Konaklama sektörüne ışık tutacak bir anket olacak!

ANKET ÇALIŞMASI BAŞLATTI

Uluslararası Otelciler Derneği (INTHA) Küresel bir kriz haline gelen ve Dünya Sağlık Örgütünün Pandemi olarak ilan ettiği Koronavirüs sonrası normalleşme süreci ile ilgili “2021 de Seyahat Tercihleriniz Neler Olacaktır?” başlığıyla konaklama sektörüne ışık tutacak bir anket başlattı.

Uluslararası Otelciler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Betül Çiçek yaptığı açıklama da “Dünyadaki tüm sektör temsilcilerini ve hatta tüm insanlığı kapsayan bu pandemi süreci sonrası normalleşme sürecinde genel seyahat tercihlerinin neler olacağını bizzat kendi cevaplarımızla görmek istedik. Uluslararası Otelciler Derneği Yönetim Kurulu olarak; siz kıymetli sektör temsilcilerinin gözünden seyahat tercihlerini ele alan bir anket çalışması yapmayı planladık ve hayata geçirdik.” dedi.

5.000 Sektör temsilcisinin katılması planlanan “2021 de Seyahat Tercihleriniz Neler Olacaktır?”, 01 Mart 2021 Pazartesi günü başlayıp, 14 Mart 2021 Pazar günü sona erecektir. Anketin sonuçları tüm sektör temsilcileri ile 15 Mart 2021 Pazartesi günü Uluslararası Otelciler Derneği’nin resmi web sitesi www.intha.org üzerinden paylaşılacaktır.