ATAV, ANTALYA’NIN ETKİNLİK AJANDASINI ÇIKARTACAK

Antalya Tanıtım Vakfı (ATAV) Başkanı Yeliz Gül Ege, Antalya’da düzenlenecek tüm etkinliklerin yer alacağı “Antalya Etkinlik Ajandası” hazırlayacaklarını açıkladı.

ATAV, ANTALYA’NIN ETKİNLİK AJANDASINI ÇIKARTACAK

Gül Ege, “Yeni dünyada olup bitenleri, kente çekebilmek adına, bilgi ağı oluşturuyoruz. Antalya Etkinlik Ajandasını, websitemizden ve Antalya Tanıtım Vakfı sosyal medya hesaplarından paylaşacağız” dedi.

ATAV Başkanı Yeliz Gül Ege, Antalya Büyükşehir Belediyesi (ABB) Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Okan Yavuz, ABB Kent Tarihi ve Tanıtımı Daire Başkanı İsmail Oskay, Kepez Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Bora Gürdere ve Konyaaltı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Batı ile Antalya’nın etkinlik ajandasının çıkartılması için gerçekleştirilen toplantıda bir araya geldi.

Bilgi ağı oluşturuluyor

Çalışmalar hakkında bilgi veren Gül Ege, “Antalya’nın ulusal ve uluslararası boyutta tanıtılmasını sağlama yönünde, kentin bilinmeyen özelliklerini öne çıkartan Antalya Tanıtım Vakfı, sanat etkinliklerinde de birleştiriciliği sağlamak için, ilk adımı attı. Vakıf yönetim kurulumuzla, etkinliklerin çakışmasını önlemeyi, kentte düzenlenen etkinliklerin ilgi alanını artırmayı ve aynı zamanda nitelik anlamında da çeşitlendirmeyi amaçladık.Yeni dünyada olup bitenleri ve Türkiye’de yapılan aktiviteleri, kente çekebilmek adına, aktif bir rol üstlenmek amacıyla, yerel yönetimlerin kültür ve daire başkanlıkları ve kentte bu anlamda festival ve etkinlik yapan şirket ve kurumların tamamının yer aldığı, bir bilgi ağı oluşturuyoruz.Tüm ilçelerde gerçekleşecek etkinliklerin de yer alacağı Antalya Etkinlik Ajandasını, websitemizden ve Antalya Tanıtım Vakfı sosyal medya hesaplarından paylaşacağız” ifadelerine yer verdi.

ATAV Yönetim Kurulu Üyeleri, Antalya Etkinlik Ajandası’nıngüncelliğini koruyabilmesi için,ayda bir kurum ve kuruluşların sanat etkinliklerini düzenleyen yöneticileriyle bir araya gelecek.