CORENDON'DAN TÜRKİYE TANITIMINA BÜYÜK KATKI

CORENDON'DAN TÜRKİYE TANITIMINA BÜYÜK KATKI
Corendon Airlines, yeni uçuş emniyet filminde Türkiye'yi tanıttı.Corendon Airlines ile 285 Saniyelik Türkiye Ruru İçin Hazır Mısınız? İZLEYİN!...

Son yıllarda Avrupa ve Türkiye’de yaptığı büyük yatırımlarla adından sıkça söz ettiren Corendon Turizm Grubu bünye sinde faaliyet gösteren Corendon Airlines, yeni “Safety Demo” filminde uçuş emniyet kurallarını, Türkiye’nin eşsiz güzellikleriyle dolu görsel bir şölen içerisinde bir Hollywood filmi tadında anlattı. Corendon Airlines’ın 15 uçaklı filosuyla birlikte video paylaşım sitelerinden tüm dünyada eş zamanlı olarak yayınlanan film, daha ilk günden sosyal medya gündeminde yerini aldı.
Reklam ajansı ID Istanbul tarafından hazırlanan ve yönetmenliğini Alican Zeren’in yaptığı "285 Saniyede Türkiye Macerası" adlı filmin çekimleri iki ay sürdü ve Türkiye’nin 8 farklı tatil destinasyonunda çekilen film için 95 kişilik bir ekip çalıştı.

Türkiye tatilinde yapılabilecek kite-surf, golf, balon gibi alternatif aktiviteleri ön plana çıkaran filmin yıldız ı ise Antalya Lara plajında aslına sadık kalınarak yapılmış Boeing 737-800 uçak maketi oldu.

“Türkiye’nin tanıtımını kendimize misyon edindik"

"285 Saniyede Türkiye Macerası" adlı uçuş emniyet filmi için demeç veren Corendon Turizm Grubu Kurucu Ortağı Yıldıray Karaer, “Corendon Airlines, ağırlıklı olarak Avrupa’da faaliyet gösteriyor ve Türkiye’nin Avrupa’daki imajıyla ilgili sıkıntıların yaşandığı şu günlerde koltuğumuza oturup neler olacağını beklemek yerine ülkemizin tanıtımına katkıda bulunmayı seçiyoruz. Şu anda, Türkiye’ye en fazla turist taşıyan havayollarından birisiyiz. Bu sebeple, Türkiye’nin tanıtımını kendimize misyon edind ik. Bu film ile amacımız; Türkiye’nin güzelliklerini ön plana çıkarırken yolcularımızda Türkiye’ye yeniden gelme isteği uyandırmak” dedi. Uçuş güvenliği filmleri denildiğinde akla alışılagelmiş renksiz animasyon filmler veya demonstrasyonlar geldiğini hatırlatan Karaer, “bu algıyı pozitif duyguları açığa çıkaran bir yaklaşımla değiştirmek ve Türkiye’yi her yaştan, her zevkten insan için cazip tatil imkânları olan bir ülke olarak lanse etmek üzere yola çıktık.” şeklinde konuştu.

“Macera Devam Edecek” diye sonlanan filmden sonra firma, Türkiye’nin kış turizmini ve diğer önemli değerlerini ön plana çıkaracak yeni filmlerle Türkiye’nin tanıtımına destek olmaya devam edeceğini açıkladı.