DOĞAN GRUBU OTEL YÖNETİMİNİ HİLTON'A EMANET ETTİ

Doğan Grubu’nun Bodrum’daki üç otelinin yönetimini Hilton üstlenecek

DOĞAN GRUBU OTEL YÖNETİMİNİ HİLTON'A EMANET ETTİ

Hilton ve Doğan Grubu, stratejik iş ortaklıkları kapsamında, Doğan Grubu’na ait otellerin yönetimini Hilton’a devreden yeni anlaşmalarını duyurdu.

Bu duyuruya paralel olarak Türkiye’nin ilk LXR Hotels & Resorts tesisi olan LXR Susona Bodrum da misafirlerini ağırlamaya başladı. Bodrum’daki otellerin yenilenme çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte Doğan Grubu portföyünde yer alan 2 otel daha DoubleTree by Hilton markasıyla faaliyet göstermeye başlayacak.

Hilton Ülke Müdürü Armin Zerunyan, bu anlaşma ile Hilton'un Doğan Grubu ile uzun süredir devam eden ilişkilerini daha da güçlendirdiğini belirterek, "Bu üç harika oteli Hilton'un yönetimi altına almak bizim için büyük önem taşıyor. Bodrum sürekli gelişen bir destinasyon. Bundan sonra Bodrum’u ziyaret eden müşterilerimiz; lüks, üst segment ve aile dostu seçenekler arasında çok daha geniş bir portföyün keyfini çıkarabilecek. LXR Hotels & Resorts Collection kapsamında konuklarını ağırlayan ilk küresel pazarlardan biri olmaktan büyük gurur duyuyoruz. Bu adımın Türkiye pazarının uluslararası pozisyonunu da güçlendireceğine inanıyoruz" dedi.

Doğan Grubu’ndan yapılan açıklamada ise; “Bodrum yarımadasında yer alan üç otel ve Hilton İstanbul Bosphorus'u tek bir iş ortağının yönetimi altında toplama kararıyla çok stratejik bir hamle yaptık. Bu hamleyle, Hilton ile başarıyla devam eden iş birliğimizi genişletmekten ve LXR Hotels & Resorts ile Türkiye'de lüks konaklama segmentine yeni bir marka sunmaktan büyük heyecan duyuyoruz" denildi.