EMIRATES'TEN UÇUŞ AĞI 75 ŞEHRE ULAŞACAK

Emirates, haftada iki seferle başlayarak 4 Eylül'den itibaren Varşova'ya yolcu uçuşlarına devam edecek ve 7 Ekim'den itibaren sefer sayısını haftada üçe çıkaracak.

EMIRATES'TEN UÇUŞ AĞI 75 ŞEHRE ULAŞACAK

Varşova, Emirates’in uçuş ağına dönüş yapan 25. Avrupa kenti olacak.

Varşova'ya uçuşların yeniden başlamasıyla, Emirates mevcut uçuş ağını Eylül ayında 75 şehre çıkarırken Orta Doğu, Afrika, Asya Pasifik'teki yolcularına Dubai üzerinden Polonya'nın başkentine güvenli ve rahat bağlantı uçuşları sunuyor.Şirket uçuş bağlantılarını kademeli olarak eski haline getirmekte ve daima yolcularının, ekibinin ve topluluklarının sağlığına ve güvenliğine öncelik vermek kaydıyla seyahat talebini karşılamak için yolcu operasyonlarına sorumlu bir şekilde devam etmek adına uluslararası ve yerel otoritelerle yakın çalışmalar yürütmektedir.

Emirates, Dubai-Varşova hattında First, Business ve Ekonomi sınıfı koltuk sunan geniş gövdeli Boeing 777-300ER uçağını kullanacak. EK179 sefer sayılı Varşova uçuşu, Cuma ve Pazar günleri 08:10'da Dubai'den kalkış yapacak ve EK180 sefer sayılı dönüş uçuşu ise Varşova'dan 15:00'da ayrılacak. Bu rota için 7 Ekim'den itibaren Çarşamba günleri ek sefer koyulacak.