HAZİRAN AYINDA BAŞLIYOR

Qatar Airways, Antalya, Bodrum, Adana Havalimanı uçuşlarına yaz tarifesi ile sezonluk olarak yeniden başlayacağını duyurdu.

HAZİRAN AYINDA BAŞLIYOR

Ödüllü havayolu şirketi Qatar Airways, İstanbul Havalimanı, Sabiha Gökçen ve Ankara Esenboğa  Havalimanı uçuşlarına ek olarak Antalya, Bodrum ve Adana Havalimanı uçuşlarına sezonluk olarak yeniden başlayacak olmaktan mutluluk duyduğunu açıkladı. Qatar Airways’in bu uçuşları Airbus A320 tipi uçaklarla gerçekleştirilecek.

Havayolu yaz tarifesiyle birlikte; 01 Haziran 2022 itibarıyla haftada 5 uçuş ile Antalya’ya, Haftada 5 ucuş ile Bodrum’a, Haftada 3 ucuş ile Adana’ya uçmaya başlayacak ve 20 Ağustos 2022 tarihinde Antalya, 21 Ağustos tarihinde de Bodrum ve Adana sezonluk ucuşları sona erecek.

Ödüllü havayolu, bu uçuşlar ile Türk havacılık pazarına olan güveninin tam olduğunu bir kez daha ispatlamış olacak. Qatar Airways yapacağı bu uçuşlarla Türkiye’de birçok noktayı dünyaya bağlayacak.

Birden fazla ödül kazanmış bir havayolu olan Qatar Airways, uluslararası hava taşımacılığı derecelendirme kuruluşu Skytrax tarafından yönetilen 2021 Dünya Havayolu Ödülleri'nde 'Yılın Havayolu' ilan edildi. Ayrıca 'Dünyanın En İyi Business Class'ı, 'Dünyanın En İyi Business Class Havayolu Dinlenme Salonu', 'Dünyanın En İyi Business Class Koltuğu', 'Dünyanın En İyi Business Class Uçak İçi İkram Hizmetleri' ve 'Orta Doğu'nun En İyi Havayolu' seçildi. Havayolu, benzeri görülmemiş bir şekilde altıncı kez (2011, 2012, 2015, 2017, 2019 ve 2021) ana ödülü kazanarak sektörün zirvesinde tek başına durmaya devam ediyor.