JW MARRIOTT HOTEL ISTANBUL MARMARA SEA AÇILDI

Kuzu Grup’un yatırımcısı olduğu; Marriott International işbirliğiyle JW Marriott markasının Türkiye’deki üçüncü oteli olan JW Marriott Hotel Istanbul Marmara Sea, Marmara Denizi kenarındaki büyüleyici konumuyla Ataköy’de açıldı.

JW MARRIOTT HOTEL ISTANBUL MARMARA SEA AÇILDI

Kuzu Grup’un yatırımcısı olduğu; Marriott International işbirliğiyle JW Marriott markasının Türkiye’deki üçüncü oteli olan JW Marriott Hotel Istanbul Marmara Sea, Marmara Denizi kenarındaki büyüleyici konumuyla Ataköy’de açıldı.

Simge Fıstıkoğlu’nun sunumuyla gerçekleşen açılışa Hazine ve Maliye Bakanı Dr. Nureddin Nebati başta olmak üzere iş dünyasının önemli isimleri;iş insanı Ali Ağaoğlu,Galatasaray Başkanı Burak Elmas, SUR Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas,EYG Yönetim Kurulu Başkanı  Ömer Faruk Çelik,Folkart Yapı YÖNETİM Kurulu Başkanı Mesut Sancak ve Sanatçı Orhan Gencebay ve Sevim Emre katıldı.

Hazine ve Maliye Bakanı Dr.Nureddin Nebati yaptığı konuşmasındaTürkiye’ye gelen ziyaretçi sayısının 2020 yılında yüzde 70 azaldığını belirtti ve ekledi “ 2021 yılında ise ülkemiz dünya ortalamasının çok üstünde bir toparlanma hızı göstermiş ve dünya seyahat gelirlerinden aldığı payı artırmıştır. Uluslararası turist sayılarının 2019 yılına göre değişimi incelendiğinde, Türkiye’nin toparlanma hızı bölge ülkeleri ve dünya ortalamalarının üzerindedir. 2021 yılında, turizm geliri yüzde 103 artarak 24,5 milyar dolar, kişi başı ortalama harcama 834 dolar ve aynı şekilde ülkemize gelen toplam ziyaretçi sayısı ise yüzde 85,5 artarak 29,4 milyon kişi olmuştur.” ifadelerini kullandı. 

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Özen Kuzu, açılış toplantısında yaptığı konuşmada, “Dünyanın en güçlü otel zincirlerinden Marriott International, Türkiye’de bir yatırımını daha hayata geçirirken, buna vesile olmak bizler için gurur verici. Dünya ekonomilerinin yaşadığı darboğazda, Türkiye’ye olan güvenin de simgelerinden olan bu yeni yatırım, aynı zamanda Kuzu Group’un çalışmalarına da güveni sergiliyor. İstanbul, pandemi öncesi dönemde turizm rekorları kırılan 2019 yılında 15 milyon turist ağırladı. 2022 itibarıyla başlayan normalleşme süreci ile birlikte yine ülke olarak yeni rekorlara hazırız. Dünyanın geçtiği bu zor sürece rağmen OECD ülkeleri arasında büyümesini güçlü sürdüren bir ülke olarak dünyanın gözü üzerimizde. Ülkemizin aralıksız büyümesine katkı sunmaya her zaman devam edeceğiz.” Dedi.

Otelde özenle tasarlanmış 204 konuk odası ile süitler; hem ferah hem de lüks bir konaklama imkânı sunuyor. Odaların çoğu eşşiz Marmara Denizi manzaralı balkonlara sahip. Şehre farkli bir soluk getirecek Ceres, The Vitola Lounge, The Pearl ve Sail Bar ile misafirlerimiz Marmara Denizi’nin eşsiz manzarası eşliğiyle benzersiz tadları deneyimleyebilecekler.
Muhteşem konumu ve nefes kesen deniz manzarası ile Otel birbirinden farklı etkkinliklere ev sahipliği yapmak için olağanüstü bir ortam sunuyor.