KEMİAD’DAN SOKAK MÜZİKLERİ ETKİNLİĞİ

Halil ÖNCÜ ( KEMER ) - KEMİAD ( Kemer Turizmci ve İş Adamları Derneği ) esnafın işlerini canlandırmak ve Kemer sokaklarına bir renk katmak amacıyla Sokak Müzikleri etkinlikleri başlattı.

İlkİ gerçekleştirilen etkinlik Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, KEMİAD Bakanı Rıza Sönmez ve Yönetim Kurulu Üyelerinin de katılımı Cumhuriyet Meydanından başlarken, çarşı ve Liman Caddesi takiben yine aynı noktada sona erdi. Street Band sokak Bandosunun gerçekleştirdiği etkinlik ile Kemer caddeleri hareketlenirken, turistler de bandoyu güzergah eşliğinde takip edip, müziklerine eşlik ettiler.

Etkinlik için esnaflar KEMİAD’a teşekkür ederken, bu tür etkinliklerin Kemer sokaklarına ve esnafa katkı sağladığına dikkat çektiler.

KEMİAD Başkanı Rıza Sönmez yaptığı açıklamasında, Kemer esnafını canlandırmak, Kemer sokaklarına bir renk kazandırmak amacıyla sokak müzisyenleri projelisini hayata geçirdiklerini söylerken, “ Bugün Kemer’deki hizmet markalarımızı da lanse edecek bir ön çalışma ile beraber hazırlığımızı yaptık. Kemer çarşısına renkli ve eğlenceli gelinip gezilebilecek bir ortam olduğunu ve otellerimizdeki misafirlerimizi ikna etmek için bu etkinliği yaptık. Büyük ilgi gördü. Yerli yabancı misafirlerimiz ve esnaflarımız bu güzel etkinlik ile mutlu oldular. Bunun devamını da aralıklarla gerçekleştirmeye devam edeceğiz. İnşallah Kemer’e katkısı olan bir proje olacaktır”

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu da Kemer Turizmci ve İş Adamlarına teşekkür ederek “KEMİAD bize sürpriz yaptı. KEMİAD Yönetim Kurulu arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Sokak müzisyenlerini getirdi. Buda Kemer’de bir ilk oluyor. Seçim döneminde biz bunu söylemiş ve sokak sanatçıları caddelerimizde olacak demiştik. Arkadaşlarımız bu konuda bir çalışma yapıyorlar ama KEMİAD bizden hızlı davrandı ve sokak müzisyeni sanatçı dostlarımızı getirdiler. Bunların devamı gelecek” diye konuştu.