MANAVGAT KIZILAĞAÇ ''CLUB NENA'' TANITIM VİDEOSU

MANAVGAT KIZILAĞAÇ ''CLUB NENA'' TANITIM VİDEOSU


Club Nena Otel  Kızılağaç mevkiinde olup Manavgata 13 km ve Antalya Havaalanına 80 km mesafededir.İşte Club Nena..İZLEYİN...


GENEL ÖZELLİKLER

Club Nena Otel  100.000 m2  alan üzerine kurulmuş olup denize sıfır konumdadır. Manavgata 13 km ve Antalya Havaalanına 80 km uzaklıkta yer almaktadır. Osmanlı mimarisi tarzında, gruplar halinde inşa edilen eşsiz bahçelerin bulunduğu tesis 590 oda ve 1600 yatak kapasitelidir.
 
YİYECEK İÇECEK

Club Nena ultra herşey dahil sistemde hizmet vermektedir. Tesisimizde sabah kahvaltısı, öğle ve akşam yemekleri açık büfe şeklinde olup geç kahvaltı, öğlen sonrası snackler (pizza,gözleme,mantı,fast food) , kumda türk kahvesi, simit köşesi ,çocuk büfesi, bebek köşesi ,kahve ve  pasta saati, dondurma, gece çorbası ,tüm gece aperatif, tüm yerli alkollü ve alkolsüz içecekler saat 10.00 ile 24.00 arası ücretsizdir.Tesiste  1200 kişilik kapalı restoran,600 kişilik açık restoran, Kahvaltı Salonu, Snack Bar, Kafeterya, Ala Carte Osmanlı Restoran, Ala Carte İtalyan Restoran, Ala Carte Balık Restoran Havuz Bar, Green Bar, Disco Bar, Welcome Bar, Lobby Bar, Servis Bar ve Kahve evi bulunmaktadır.
 
ODALAR

Club Nena Hotel toplamda 590 oda  ve 1600 yatak kapasitesi olmak üzere  1 ana bina ve 15 adet Osmanlı mimarisine sahip Bungalow tipi apartlardan oluşmaktadır. Tesisimizde oda tipleri standart oda, club odası, tek odalı aile odaları ve iki odalı aile odaları şeklindedir.Tüm odalarımızda küvet veya duş kabin, wc, fön, müzik kanalı, sat-tv, uluslararası telefon, minibar, kiralık kasa, klima, fayans zemin, balkon, balkonlarda oturma grupları ve çamaşır askısı ve bahçe manzarası bulunmaktadır.
 
HAVUZLAR VE PLAJ

 
Club Nena Otel  Sidede  1 adet açık havuz, 1 adet kapalı havuz, çocuk havuzu, 3 adet su kaydırağı ve çocuk kaydırağı bulunmaktadır. Özel kum-Çakıl taşlı plaja sahip olan denize sıfır tesiste güneş şemsiyesi, şezlong, minder ve plaj havlusu kullanımı ücretsizdir. Kapalı havuz 1 Mayısa kadar ısıtmalıdır.
 
SPOR,ANİMASYON,AKTİVİTELER

Tesisimizde profesyonel animasyon ekibi sizleri tüm yılın stresinden uzaklaştıracak eğlencelerle hizmetinizde olacaktır. Gündüzleri su jimnastiği, aerobik, plaj voleybolu, dart, tenis, bilardo, masa tenisi, mini futbol aktiviteleriyle hem eğlenip hem de spor yapabilirsiniz. Akşamları showlar, dans ve skeç gösterileri, yarışmalar,özel tema geceleri, canlı müzik ve disko partileriyle geceleri de dolu dolu yaşayabilirsiniz. Ayrıca oyun salonumuzda bilardo, langırt, atari oyunlarıyla vakit geçirebilir,sahildeki, su sporları merkezinde tüm su sporları imkanından faydalanabilirsiniz.
 
Ücretsiz Aktiviteler

Disko, havuz ve lobbyde wireless, telefon şarj ünitesi, tenis, mini futbol, masa tenisi, plaj voleybolu, basketbol, hamam, sauna
 
Ücretli Aktiviteler

İmport içecekler, şişe şaraplar, taze sıkılmış meyve suları, diskoda alınan içecekler, internet, masaj, peeling, alışveriş merkezi, kuru temizleme, doktor, su sporları, nargile, bebek arabası, tenis kortu aydınlatması, bilardo, spa
 
ÇOCUKLARA ÖZEL

Tesisde çocuklar için çocuk büfesi, bebek köşesi, çocuk animasyonu, miniclub, çocuk oyun parkı, bebek bakıcısı, bebek yatağı, restoranda bebek oturma sandalyesi bulunmaktadır.
 
NOTLAR

Tesise evcil hayvan kabul edilmemektedir. Ala Carte restoranlar ön rezervasyonlu ve sınırsızdır. Ayrıca haftanın bir günü Gala Gecesi düzenlenmektedir.