NAZMİ ŞAHİN 'BEKLENTİMİZ ÇOK YÜKSEK!'

Halil ÖNCÜ (ANTALYA) - Miray A.Ş. Kurucu Ortağı Nazmi Şahin, firma olarak yaptıkları yatırımları değerlendirdi.

NAZMİ ŞAHİN 'BEKLENTİMİZ ÇOK YÜKSEK!'

2012 yılında kurulan ve Türkiye’nin en büyük üretici hali olan, Antalya Büyükşehir Belediyesi sebze meyve halinde hizmet veren MİRAY Sebze Meyve A.Ş. 28.kez düzenlenen ANFAŞ Food Product Fuarı’nda en büyük ilgi çeken stantların arasında yer aldı.
Miray A.Ş. Kurucu Ortağı Nazmi Şahin yaptığı açıklamasında, firma olarak yaptıkları yatırımları değerlendirdi.

Üretim ve işletme maliyetleri çok yükseldi!

“Mirazy sebze kendi içerisinde araçlarının tamamını yeniledi. Ekonomik anlamda ciddi anlamda planlama yapıyoruz. Bununda bizi bir noktaya taşıyacağından eminiz. Kendi personellerimizin eğitimleri devam ediyor. İnşallah 2022 yılı iyi bir yıl olacak. Sektör profesyonellerinden almış olduğumuz satış bilgileri bizi umutlandırıyor. Tabi ki bu arada bazı problemler ile karşı karşıya kalacağımızın farkındayız. Üretim ve işletme maliyetleri çok yükseldi. Bazı ürünleri belki, ekonomik olarak karşılığını versek bile tam anlamıyla istediğimiz ürünü bulmak konusunda problem yaşayabiliriz. Bunlar için de daha proaktif çalışmamız gerektiğini de biliyoruz. Geçmiş deneyimlerimiz bize yol ve ışık gösterecek. Bunlardan eminiz. Ne yaptığını bilen bir firma olarak 2022 sezonuna hazırız. Umarım kısa vadede sezon açılacak, iyi bir sezon olur herkes için.”

Ciddi anlamda beklentilerimiz çok yüksek!

2022 yılından büyük bir beklenti içinde olduklarını belirten Nazmi Şahin “ 28. ANFAŞ Food Product fuarında 2022 yılı hazırlıklarımıza son hızıyla devam ediyoruz. 2020 ve 2021’de yaşadığımız olumsuz durumları, 2022’de kapatabilmek için daha farklı bir yapı ile bir aradayız. Daha fazla motive edecek bir yapımız var. Ciddi anlamda beklentilerimiz çok yüksek. Bunun için de bir yatırım planlamamız var. Miray sebze bu konuda uzak noktalarda hizmet üretebilen bir firmaydı. Buna da devam edecek. 2022 yılı içerisinde de bazı sivil toplum örgütleri, sektör profesyonelleri ile beraber olmak gibi bir hedef koydu. POYD sponsorluğuna devam edecek, SKAL sponsorluğu başlattı. Antalya turizm fuarına 2022 ve 2021 yıllarında olduğu gibi sponsorluğumuz devam edecek. Yatırımlarımız da devam edecek.”diye konuştu.