‘’ÖNÜMÜZDEKİ YIL TÜM AVRUPA’YA AÇILIYORUZ’’

Kruvaziyer turizminin önemli temsilcisi Selectum Blu Cruises, sezon değerlendirmesinde bulundu ve gelecek yıl için hedeflerini aktardı.

‘’ÖNÜMÜZDEKİ YIL TÜM AVRUPA’YA AÇILIYORUZ’’

 İcra Kurulu Üyesi Tayfun Turanlıoğlu ‘’ İlk yılımız olmasına rağmen çok ciddi bir başarıya imza attık. Türkiye başta olmak üzere; BDT ülkeleri, Almanya, Bulgaristan, Fransa gibi ülkelerden misafirler ağırladık. Önümüzdeki yıl tüm Avrupa’ya açılıyoruz. Özellikle İngiltere, Almanya ve Orta Avrupa’dan yoğun talep var, 2023 yılına hazırız’’ dedi.

Kruvaziyer turizmi, yaz sezonunda yoğun ilgi gördü. Yaz boyunca Bodrum’dan Yunan adalarına turlar düzenleyen Selectum Blu Cruises’ın "Blue Sapphire" isimli gemisi de sadece 3 ay içerisinde kruvaziyer turizminin önde gelen temsilcilerinden biri oldu.

Türk yerli sermayesinin ilk cruise gemisi olma özelliğini taşıyan Selectum Blu Cruises, Bodrum’dan Yunanistan’ın masalsı adaları olan Mikonos, Rodos, Santorini, Kos’a turlar düzenledi. Yaz boyunca misafirlerini eşsiz deneyimle buluşturan Selectum Blu Cruises, sezona dair değerlendirmede bulundu.

Selectum Hotels &Resorts ve Selectum Blu Cruises İcra Kurulu Üyesi Tayfun Turanlıoğlu, şunları söyledi: ‘’2022 Yaz sezonu boyunca Yunan Adalarına 20 sefer gerçekleştirdik. 2 Haziran tarihinde başlayan seferlerimize geçtiğimiz hafta itibariyle ara verdik. İlk yılımız olmasına rağmen sektörde ismimizi duyuracak çok başarılı bir işe imza attık. Misafirlerimizin geri dönüşleri bize sektörün böyle bir değişime ve dokunuşa ne kadar ihtiyacı olduğunu gösterdi. Özellikle mutfağımızla her misafirimizin akıllarında yer ettik. Yanaştığımız limanlarda bile herkes bizi ve yemeklerimizi konuştu. Selectum Hotels & Resorts Mutfak Koordinatörü Şef Bülent Yıldız ve ekibi yaz boyunca lezzet şovuyla baş döndürdü. Ayrıca servis personelimizin güler yüzlülüğü de misafirlerimizin vurguladığı noktalardan biri oldu. Selectum Hotels & Resorts kalitesi ve hizmetini Cruise dünyasına taşıdık. Blue Sapphire Kabin boyutları, yemekleri ve servisi ile yeni dönemde de kendinden çok söz ettirecek.’’

‘’ÖRNEK TEŞKİL ETTİK’’

Turanlıoğlu, açıklamasının devamında şunları aktardı: ‘’7500 civarı misafir taşıdık, tüm yılda %65 doluluğa ulaştık. 2 ayın sonunda Eylül ayına geldiğimizde yok satmaya başladık. Misafirlerimizin yoğun ilgisi ne kadar doğru bir iş yaptığımızı gösteriyor.

Türkiye başta olmak üzere; BDT Ülkeleri, Bulgaristan, Almanya, Fransa gibi ülkelerden misafirlere hizmet verdik. Önümüzdeki yıl tüm Avrupa’ya açılıyoruz. Özellikle İngiltere, Almanya ve Orta Avrupa’dan yoğun talep var, şimdiden 2023 doluluklarımızı görmeye başladık. 2023 yılına hazırız.

Cruise işinin Türkiye’de nasıl yapılacağını da göstermiş olduk. Türkiye çıkışlı tüm ‘’cruise’’lar için örnek teşkil ettik. Çok daha büyük başarılara da imza atacağız. Bir dünya markası olma hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz.’’