REAL KONAK HOTEL ÖZEL BİREYLERİ UNUTMADI

“3 Aralık Dünya Engelliler Günü” nü Korona Virüs nedeniyle evlerinde geçirmek zorunda olan özel bireyleri Real Konak Hotel yine unutmadı.

REAL KONAK HOTEL ÖZEL BİREYLERİ UNUTMADI

Misafirleriyle kahvaltıda bir araya gelerek günün sonunda da çeşitli hediyeler vererek bireylerin özel gününe anlam kattı.

Otelde sosyal mesafe kurallarına uyularak özel bireyleri ağırlayan Real Konak Hotel Genel Müdürü Hüseyin Aslan: “Gönül isterdi ki her sene yaptığımız gibi bu sene de engelli kardeşlerimizin eğlenebileceği, birlikte güzel zaman geçirebileceği bir etkinlik olsun ancak herkesin ortak sağlığı ve üstüne düşen görev gereği sosyal mesafe kurallarını ihlal etmeden sadece iki özel bireyimizi ağırlayabildik. Birlikte kahvaltı yapıp, sohbet edip güzel paylaşımlarda bulunduk. Böyle özel günler elbette ki sebeptir ve farkındalık oluşturmak için mutlak surette gereklidir, ancak özel bireylerimizle zaman geçirmeyi, paylaşımlarda bulunmayı tek günle sınırlı tutmayıp bunu genele yaymalıyız. Bizim için tek engel beyindeki ve kalpteki engeldir; istendiği sürece hiçbir bedensel engel, engel değildir. Bu özel gününü bizimle paylaşma nezaketinde bulunan misafirlerime teşekkür ediyorum.” Dedi.