TRİPADVİSOR “2021 TRAVELLER’S CHOİCE” ÖDÜLÜ ALDI

YOTEL Istanbul Havalimanı, dünyanın en prestijli seyahat sitelerinden biri olan Tripadvisor tarafından her yıl misafirlerin verdiği puanlar ve yaptığı yorumlarla belirlenen “Travellers’s Choice” ödülünde dünyanın en iyi otelleri arasında ilk %10’luk dilimde gösterildi.

TRİPADVİSOR “2021 TRAVELLER’S CHOİCE” ÖDÜLÜ ALDI

İstanbul Havalimanı ana terminali içerisinde kara tarafında YOTEL ve hava tarafında YOTELAIR otelleriyle faaliyet gösteren YOTEL Istanbul Havalimanı, Tripadvisor tarafından her yıl verilen “Travellers’s Choice” ödülüne layık görüldü. YOTEL bu yılki ödüllerde dünyanın en iyi otelleri arasında ilk %10’luk dilimde yer aldı.

Birinci sınıf lüks havayolu seyahati kavramını fonksiyonel, modern ve yüksek teknolojik alt yapı ile birleştirerek kendine özgü bir tasarım anlayışına sahip olan YOTEL, İstanbul Havalimanında yer alan kara tarafındaki otelinde 171 kabinde, hava tarafındaki YOTELAIR’de ise 280 kabinde olmak üzere iki ayrı birimde toplam 451 oda ile premium ve birinci sınıf süitlerde misafirlerini ağırlıyor. Tasarımı ve kullandığı teknolojiyle geleneksel otellerden ayrışan YOTEL, bu iki unsuru akıllıca kullanarak geliştirilen rahatlık ve konforun yanı sıra, yenilikçi deneyimlerle misafirlerimize ihtiyaç duydukları her şeyi sunuyor.

Lüks otellerin vazgeçilmez unsurlarını daha küçük alanlara akılcı bir şekilde taşıyarak birinci sınıf lüks kabin konseptini konaklama deneyimine taşıyan ve yolcu ihtiyaçlarını merkeze alarak tasarlanan YOTEL, ortak çalışma, toplantı ve spor alanları ile talep gören lokasyonlarda değer ve topluluk duygusu sunuyor. Premium kabinlerde YOTEL’in özel ayarlanabilir SmartBedTM yatakları, canlandırıcı yağmur duşları, akıllı TV'ler, çoklu güç ve USB noktaları ve kolay bağlantı özellikleri bulunuyor.

İstanbul Havalimanı 7 numaralı giriş kapısının hemen karşısında konumlanan YOTEL İstanbul Havalimanı, kara tarafında, güvenlik ve pasaport kontrolünden hemen önce kolay erişim imkanı sağlıyor. Kabin görünümlü modern, stil sahibi ve minimal oda konseptine sahip YOTEL İstanbul Havalimanı; geleneksel Türk mutfağı ve uluslararası lezzetlerin füzyonundan oluşan menüsüyle Komyuniti Restaurant’a ev sahipliği yapıyor. Ayrıca, 200 kişiye kadar ağırlama kapasitesi bulunan toplantı salonları ve formunu korumaya titizlik gösterenler için bir GYM alanı sunan YOTEL, havalimanında oluşabilecek ihtiyaçlar doğrultusunda alternatif oluşturuyor.

Erken saatte ya da ertelenen uçuşları olanlar kara tarafındaki YOTEL Istanbul’u tercih edebilecekleri gibi, uluslararası aktarma uçuşunu bekleyen ya da önceden check-in’lerini yaparak