TÜRKİYE'DEKİ İLK RADISSON OTELİ BODRUM'DA AÇILIYOR

Radisson Hotel Group, Bodrum yarımadasının güneyindeki Aspat Koyu’nda bulunan Radisson Collection Hotel'i açıyor.

TÜRKİYE'DEKİ İLK RADISSON OTELİ BODRUM'DA AÇILIYOR

Radisson Collection Hotel, Bodrum, denize sıfır konumu ve panoramik Ege Denizi manzarasıyla, misafirlerine huzurlu, dinlendirici ve eğlenceli bir tatil sunuyor. Misafirlerini, özel hizmetlerin ve benzersiz olanakların keyfini çıkarırken bölgenin doğal güzelliğini ve tarihi yerleri keşfetmeye davet ediyor.Radisson Collection Hotel, Bodrum, kendi özel plajıyla 400 metrelik sahil şeridi boyunca uzanan Bodrum’un en sakin koylarından birinde yer alıyor.KosAdası’nın tam karşısında yer alan otel, Ege Denizi’nin benzersiz manzarası, Aspat Koyu’nun mikroklima özelliği ve şehrin canlı sosyal hayatına yakınlığı sayesinde saklı bir cennet vaat ediyor.

Otelde,bir kısmı muhteşem sahil şeridine bir kısmı ise yanı başındaki Anthaven Marina ve çarşı meydanına bakandeniz manzaralı balkonları ve teraslarıyla 80 adet lüks oda ve süit bulunuyor. Otel misafirleri, Aspat Koyu’nun muhteşem manzarasına sahip özel kumlu plaja, kapalı ve açık yüzme havuzlarına, plaj restoranına, otel restoranına ve barına, fitness merkezine, toplantı ve etkinlik salonlarına ve 1.150 m2’lik alana yayılmış SPA’ya doğrudan erişerek otelin lüks imkanlarından faydalanabilirler. Otelin genişSPA’sında ise, içinde özelduş ve jakuzisinin bulunduğu çiftler için bir masaj odası, bir geleneksel hamam, bir buhar odası, bir sauna ve ısıtmalı bir kapalı havuz bulunuyor.

Bodrum, yenilenen Bodrum Kalesi, Sualtı Arkeoloji Müzesi ve Antik Dünyanın Yedi Harikasından biri olan Halikarnas'taki Anıt Mezar da dahil olmak üzere birçok tarihi güzelliğe sahip. Gösterişli Bodrum marinası, Arnavut kaldırımlı arka sokakları, çok sayıda restoran, bar, dükkan ve kültürel etkinlikleriyle Bodrum yıl boyu tercih edilen bir destinasyon.

Radisson Hotel Group’unOrta ve Doğu Avrupa, Rusya ve Türkiye Bölge Kıdemli Başkanı Yılmaz Yıldırımlar, “Ege’nin incisi Bodrum’da ilk Radisson Collection Otelinin açılışını duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Konuklarımız Ege Denizi’nin turkuaz kıyılarında huzurlu bir vaha keşfedecekler. Bu açılışla, Türkiye’deki varlığımızı genişletmekle kalmıyor, aynı zamanda açılmış ve şu anda inşa aşamasında olan 31 otelimizle bölgenin önde gelen bir uluslararası otel grubu olarak pozisyonumuzu daha da güçlendiriyoruz.” yorumunda bulundu.

Bodrum’un 12 km batısında, Milas-Bodrum Uluslararası Havalimanı’ndan 46 km mesafede bulunan otel, Bodrum merkezine 30 dakikalık sürüş mesafesinde ve doğal güzellikleri, Akdeniz mimarisi ve teknelerin demirleyebileceği, keyifli küçük bir iç limanla öne çıkıyor.

Üç restoran ve iki bara sahip olan Radisson Collection Hotel, Bodrum, CaféHaven’da enfes uluslararası menüsü ile misafirlerine bir çok seçenek sunuyor. Eklektik bir yemek deneyimi için, BARranco, konuklarını Peru mutfağının eşsiz lezzetlerini keşfetmek üzere bir gastronomi yolculuğuna çıkarıyor.

Radisson Collection Hotel, Bodrum, Ant Yapı’nın özgün Anthaven konut projesinin içinde yer alan ve şirketin isim hakkı modeli ile yönetilen ilk projesinde otelin yönetimi 30 yılı aşkın sektörel deneyimi ile Access Otelcilik Turizm Yatırım ve Danışmanlık Şirketi tarafından yapılıyor.

Radisson Collection Hotel, Bodrum’un bu zamana kadar gerçekleştirdikleri 5’inci turizm yatırımı olduğunu belirten Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay ise, “Uzun yıllardır birlikte çalıştığımız dünyanın en büyük otel zincirlerinden Radisson Hotel Group’unpremium markası Radisson Collection, Türkiye’ye ilk kez bizimle geldi. Karşılıklı oluşan güvenin bir sonucu olarak değerlendirdiğimiz bu iş birliğinin farklı projelerde de devam etmesini planlıyoruz. Bodrum’da yer alan Anthaven projemizin içerisinde yer alan Radisson Collection Hotel, Bodrum’un kısa zaman içerisinde dünyanın önde gelen otelleri arasında yerini alacağını düşünüyoruz. Ant Yapı olarak Radisson Hotel Group ile hayata geçirdiğimiz projelerimiz haricinde kendi markamızı yaratarak butik otel işletmeye kadar uzanan geniş kapsamlı turizm yatırımlarımız oldu. Turizm yatırımlarımıza başladığımız ilk andan itibaren tesislerin tüm alt yapı ve teknik sürecinde müşteri memnuniyetini en üst düzeyde gözeterek çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Radisson Otelleri Güvenlik Protokolünü uygulayan Radisson Collection Hotel, Bodrum için konuklarının ve çalışanlarının sağlığı ve güvenliği ilk öncelik. Derinlemesine temizlik ve dezenfeksiyon protokolleri, dünyanın lider denetim, doğrulama, test ve sertifikasyon şirketi SGS ile ortak hazırlandı ve girişten ayrılmaya kadar konuk güvenliği ve iç rahatlığını temin etmek için tasarlandı.