TÜRKİYE'DEN DÜNYA BİSİKLİTİNE YÜSKSELEN MARKA 'TOUR OF ANTALYA'

Tour Of Antalya Powered By Akra 2022, 10-13 Şubat 2022 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

TÜRKİYE'DEN DÜNYA BİSİKLİTİNE YÜSKSELEN MARKA 'TOUR OF ANTALYA'

Katılımcı takımların kalitesi, parkurlarının Antalya’nın simge noktalarından geçmesi ve doğal güzellikleri, nitelikli organizasyon yapısı ile birlikte tecrübeli görevli ve gönüllüleriyle küresel bisiklet dünyasında çok saygın bir yere sahip olan Tour of Antalya powered by AKRA 2022, 10-13 Şubat 2022 tarihleri arasında, dördüncü kez gerçekleştirilecek.

UCI Takvimi’nde 2.1 kategorisinde yapılacak

Uluslararası Bisiklet Birliği’nin (UCI) 2022 takviminde de yer alan ve 2.1 kategorisinde gerçekleştirilecek dev organizasyonun etap programı ise şu şekilde olacak:

* 10 Şubat 2022: Antalya – Antalya
* 11 Şubat 2022: Kemer – Antalya
* 12 Şubat 2022: Aspendos – Termessos
* 13 Şubat 2022: Side – Antalya

Organizasyonun bu yılki teması “İklim Sorunu” olarak belirlendi

Her yıl belirlenen temalarıyla da fark yaratan Tour of Antalya’nın 2022 yılı teması ise iklim değişiklikleri ve etkileri ile mücadele için acilen harekete geçmek adına “İklim Sorunu” olarak belirlendi. Tour of Antalya powered by AKRA 2022’de, bu konuda bir farkındalık sürüşü de gerçekleştirilecek ve herkes bu konuda eyleme geçmeye çağrılacak.

Argeus Travel & Events ve Yedi İletişim tarafından düzenlenecek

T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, T.C. Antalya Valiliği, Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Bisiklet Federasyonu’nun yanı sıra ilçe belediyeleri ve Antalya merkezli kamu kurumlarının ve kuruluşların destek verdiği Tour of Antalya powered by AKRA, 2022 yılında da Argeus Travel & Events ve Yedi İletişim tarafından, AKRA Hotels ana sponsorluğunda; Corendon Airlines, Fraport TAV Antalya Havalimanıve Diana Travel’ın co-sponsorluğunda düzenlenecek.

Organizasyona katılacak takımlar ise kısa süre içerisinde kamuoyuyla paylaşılacak. Tour of Antalya powered by AKRA, Covid-19 salgını sebebiyle verilen bir yıllık aranın ardından bir kez daha Antalya’da üst düzey bisiklet heyecanı yaşanmasını sağlayacak.